Την τελευταία μέρα του χρόνου τι να γράψει κανείς; Ευχές, ευχές, ευχές. Ονειρα, ελπίδες, προσδοκίες.

Χαμογελαστή πρέπει να είναι η σημερινή μέρα και κυρίως η νύχτα. Για να υποδεχθούμε με αισιοδοξία και χαμόγελα το νέο έτος ….2010.

Αν είναι το 10 το καλό δεν ξέρω, πάντως η χρονιά που έφυγε ήταν μεν δύσκολη αλλά ήταν πλούσια και από επικαιρότητα και από γεγονότα και από πρόσωπα.

Αυτά τα πρόσωπα που απασχόλησαν το 2009 την Πιερία καταγράφηκαν και στην ανασκόπηση που είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε μέσα από τις σελίδες της «Η» στο χθεσινό φύλλο.

Είδατε πόσα πρόσωπα πέρασαν από τις πρώτες σελίδες των εφημερίδων για διαφόρους άλλοτε ευχάριστους άλλοτε όχι και τόσο λόγους;

Επισκέψεις, γεγονότα, καταστροφές, φυσικές και μη, δηλώσεις, παράπονα, γκρίνιες, στιγμές ενός ολόκληρου χρόνου έτσι όπως αποτυπώθηκαν από τους δημοσιογράφους, με τη δική τους ματιά, πολλές φορές καλυμμένης ματιάς από την υπερβολή, άλλοτε από την ένταση.

Δεν θα μιζεριάσουμε σήμερα με θέματα επικαιρότητας. Όσο και αν θα το ήθελαν. Όχι, σήμερα θα περιοριστούμε σε ευχάριστα, σε καλά νέα και πολλές ευχές. Έτσι, για μια μέρα το χρόνο τουλάχιστον. Κι ας είναι αυτή η τελευταία κάθε χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρεις μέρες χωρίς κινητό, social media, e mail. Αποκάλυψη!

  Λίγο η πίεση των ημερών, λίγο οι ειδήσεις…δεν άργησα να το αποφασίσω. Μια καλή ευκαιρία έψαχνα και την άρπαξα από τα μαλλιά κυριολεκτικά. ...